Julafton & Juldagen

Här har vi riktigt vårväder just nu. Det började igår och solen är även framme idag. Så dessa julkänslor har inte helt funnits där. De träder fram mest på kvällen när man ser alla dekorationer vid husen här. Dock så var inte dekorationerna så galna som jag trodde, vissa har gått helt bananas med sina hus men överlag så är det väldigt smakfullt dekorerat. 
Okej, åter till det jag skulle skriva om. Vad har vi haft för oss julafton och juldagen! 
På julafton bestämde vi oss för att åka till IKEA för att se om de serverade någon julmat. Det gjorde de, den 12 december! Så vi fick nöja oss med en tallrik "swedish meatball combo" och chokladkaka till efterrätt. Julmust hade de, tack o lov. Julafton spenderade vi också mycket på skype med vår firande släkt hemma och avslutades sen med snacks och film. 

Juldagen bjöd som sagt på fantastiskt fint väder så vi tog en lång promenad i området och kollade på alla hus. Amerikanska hus är fina och lite häftiga men under ytan så är de bara gjorda av plywood. Verkar lite konstigt. De ser riktigt bastanta ut med tegel och grejer men egentligen är de tunna och välter bara man blåser på dem. Verkar bra med tanke på vad moder natur kan hitta på här borta. 
Resten av dagen stannade vi inne. Allt var stängt igår så fanns inte mycket annat att göra. Vi plöjde igenom ett antal avsnitt av 90210, lagade lite potatisgratäng och kyckling, åt glass och annat gott och öppnade våra julstrumpor som vi fått av familjen. Hur gulligt är inte det? Jag och mamma fick lite choklad och två presentkort var. 



Någon som får inspiration till nästa års juldekorationer?







Allmänt, Atlanta 2014/15 | |
Upp