Fredag & Lördag

Det verkar ha blivit en vana att hoppa över fredag & lördag och sammafatta på söndagar så det är väl vad jag får göra idag också.
 
Det börjar ju närma sig jul så skolan börjar sakta tömmas på elever. I helgen åkte en av de svenska tjejerna hem så därför gick vi till en restaurang efter skolan i fredags och åt lunch. Vi var säkert 14 stycken och en blandning av unga och äldre. Efter det var det adjö och hejdå och alla gick hem till sig. Vi gick sen en promenad till stadion ( ja igen! ) för att äntligen köpa dessa tröjor. De stängde klockan två och vi var 4 timmar sena så inga tröjor. Vi får ju iallafall motion varje gång vi går. 
Senare skypade vi med Mia & Esther och mamma & pappa. Jag är en riktig idolnörd så mamma satte paddan framför tvn så vi kunde följa hela finalen. Lagom till att båda finalisterna hade sjungit finallåten så kom två andra svenska tjejer hit för att kolla på film. 
 
Lördagen började med dusch och frukost innan vi letade upp en marknad som hålls varje torsdag och lördag varje vecka. 10 veckor har vi varit här och det var första gången vi gick. Bättre sent än aldrig. När vi kändes oss färdiga hoppade vi på tramen några stationer och besökte Gran Via & Primark. Faktiskt bästa shoppingcentret hittills, synd att vi inte hade koll på det tidigare ( eftersom mina väskor har så mycket plats, haha! ). Primark har vår lärare pratat mycket om och frågar hela tiden om vi varit där nu kan vi äntligen säga att vi har det. Går att jämföra med Gekås men denna Primark hade bara kläder, accessoarer och skor. 
Fick sån huvudvärk efter vi hade varit där så låg halvt däckad hela kvällen. Tråkigt men vad kan man göra. 
 
 
Alicante 2015, Allmänt | |
Upp