Botanical garden














Hej! 
Våran dag började på J. Christophers där vi åt frukost/lunch. Sov kanske lite för länge men var uppe sent igår så antar det var därför. Därefter knapprade vi in Botanical garden på gps;en och 20 minuter senare var vi framme. Tror att det hade varit otroligt vackert att se om det vore lite mer sommar och saker hade växt. Det var skönt ändå att bara gå runt på alla gångar och titta. Det fanns ändå en del att se och framförallt inne i växthusen. Det ena hade massa grodor, de flesta i terrarium då de var farliga men några rackare av annan sort såg vi inne bland växterna. Sjukt att Lollo fick syn på en som var max 2 centimeter hög och dessutom hade samma färg som stenen den satt på. 

Efter säkert två timmar tyckte vi ändå att vi var klara och åkte hemåt. Handlade lite saker på vägen hem och väl hemma slängde vi in mat i ugnen och började ordna lite med packningen. Sen har vi såklart tagit en svängom med "Just dance" måste säga att vi var snäppet bättre idag. I morgon är vi nog proffs! 

Förresten! Smakade Ben&Jerry Cinnamon bun ikväll. Överraskande god, faktiskt riktigt god. Synd den inte finns i Sverige. Konstigt det är ju ändå kanelbullens hemland, eller? 

Nu är det dags att sova. Klockan är snart halv ett, Lollo sover redan och säkert mamma också.
Allmänt, Atlanta 2014/15 | |
Upp