New York dag 4

Fredagen bjöd på lite mer värme men vi bar ändå dubbla lager, skippade bara den där extra tröjan. 
Frukost åt vi på ett fik en liten bit från hotellet, juice och omelett. Efter frukosten besökte vi de ställen vi hade kvar på vår lista, chrysler building, grand centralstation och FN. Grand Central är superfin. Hur många tåg och buss terminaler ser ut så? Sen har man ju sett filmer och serier som filmats här så det var kul att se med egna ögon. 
 
 
Chrysler building och FN lullade vi mest förbi. Så efter det promenerade vi tillbaka till Times Square för att ta bilder på den röda trappan som står framför de stora reklamskyltarna. Då fick jag också syn på Hershey's butiken, godis (!), som inte var alls så stor som jag trodde. Måste finnas någon mer. M&M's hade också en butik och den var däremot större, tre våningar. Vi hittade inte något i någon av butikerna men fick två chokladbitar att smaka på. Sååå... Vi bestämde oss för att gå till Harald Square där den största Victoria's Secretbutiken ligger, hela tre våningar. Hittade inget där heller så började gå tillbaka mot hotellet och stannade för en pizza slice på vägen. 
Vi återhämtade oss på hotellet en liten stund innan vi kollade in butikerna lite extra på times square. 
Åt sen middag på T.G.I Friday, super mega gott! Slog på stort med varmrätt och efterrätt. Det smakade verkligen jättebra! 
 
Klockan hann bli ganska mycket sen så vi kikade in i två butiker innan vi tog gata nummer 42 hem. Samma känsla som times square, neonskyltar och stora reklammonitorer och allt annat man kan tänka sig. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Allmänt, New York 2015 | |
Upp