Benidorm

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Innan vi åkte till Benidorm hade vi hört delade meningar om staden. En del sa att det är inget att se medans andra absolut tyckte det var värt att åka dit. Men så är det väl alltid i och för sig. I torsdags frågade vår lärare om vi vart där än och tyckte vi skulle åka dit. Det var lite Spaniens New York eller London. London har jag inte varit i än men jag älskar New York så vi bestämde direkt att vi skulle åka. 
Lite för höga tankar hade vi med oss när vi åkte och förstod verkligen var likheten med New York fanns. Vi började förstå efter ett tag. Alla butiker och restauranger var skyltade på ett häftigt sätt. Låter bilderna berätta mer för jag vet inte hur jag ska förklara. 
Dessutom så var det engelsmän i HELA stan. De har fullkomligt tagit över hela Benidorm. Alla vi mötte var britter, väldigt väldigt få spanjorer. Kändes märkligt. 
Nu är det inte jätte mycket folk eftersom det är lågsäsong så under högsäsongen måste det vara ordentlig fart på staden. Hade varit kul att åka tillbaka under den tiden. 
 
Vi tyckte om Benidorm. Det växte till sig under tiden och framför allt när vi hittade en super lång gata med massa coola pubar och restauranger. Över gatorna hängde vimplar med brittiska flaggan. 
Det fanns ett par amerikanska ställen och till och med något australienskt men absolut mest brittiska pubar. 
 
Allmänt, Benidorm 2015 | |
#1 - - Clara Edvinsson:

Vad fint det är!

Upp