Fredag & Söndag

 
Det är två dagar i helgen som jag missat. Fredag och söndag. Visserligen hände inget kul och spännande alls, tycker jag men några kanske vill läsa.
 
I fredags var vi helt slut efter skolan så när vi kom hem slängde vi i oss lunch och sen somnade vi båda två. Ingen av oss hade sovit speciellt bra på natten så det var skönt att vila. Sen låg jag en stund och bara lyssnade på musik. Efter ett par timmar skypade vi med en hel drös som samlats i huset därhemma. Kul att prata lite med dem vi inte sett på länge. 
Sen kom grabbarna och sa att de skulle hämta pizza så vi hängde på. När vi ätit färdigt kom några stycken från skolan och vi gick vidare till en bar där vi mötte upp några till. Det blev en hyffsat tidig kväll för oss eftersom vi skulle till Benidorm dagen efter, var hemma strax innan två. 
 
Söndagen var bara slappdag. Vi skulle städa. Det gjorde vi inte. Tvätta var det närmsta vi kom men det är ju alltid något. Som vanligt skypade vi med folk, kollade youtube. Jag redigerade några bilder, käkade glass, gjorde läxor. Lämnade knappt rummet på hela dagen och satte inte ens foten utanför ytterdörren. Det kan vara okej ibland, eller? 
Alicante 2015, Allmänt | |
Upp