Sommarens återkomst

 
Frukost, promenad och sen har vi bara suttit i solen. Alicante bjuder på strålande sol och 26 grader idag. Hela veckan ska det vara sånt väder så sommaren har gjort en comeback. Nu kanske ni i och för sig tycker att 20 grader är sommar men vi har vant oss nu och kan tycka ibland att det är lite kallt när solen gömmer sig. 
 
Det var lite konstigt känsla att gå till skolan på eftermiddagen igår. Det han ju bli mörkt när vi satt där. Lite annorlunda. Dessutom så är det bara vår klass och grabbarnas klass som går sent så skolan är nästan tom. När vi kom till skolan var det först bara jag och Lollo i vår klass. Som tur var kom de två ukrainska tjejerna efter tio minuter. Det fyllde ut lite mer. 
Efter skolan hängde vi på till en italiensk restaurang. Vår granne fyllde år. 
 
Klockan är redan två så nu får det vara dags att göra sig i ordning och sen fixa lunch. Vi började igår med att lära oss ett annat sätt att prata i dåtid. Låt oss säga att nu börjar det blir klurigt. Vi har gått upp en nivå nu så vi lär oss delar från A2. Det kommer sitta tillslut men ibland undrar man ju varför de måste krångla till det så förbaskat. 
Alicante 2015, Allmänt | |
Upp