Sugna på toast

När man blir sugen på toast eller varma mackor men inte har någon ugn eller toastmoccajäng får man improvisera. Köpte vitlök/örtost, salami och riven ost och lade emellan. Det blev jättebra. På mercadona hittade vi också majskolvar och blev super sugna. Vet ni att här betalade 16 kronor för två stycken färska. I Sverige betalar vi 40 kronor för två stycken färdigkokta från ica. 
På mercadona köpte vi också apelsiner och det var den bästa apelsinen jag ätit i hela mitt liv. Helt vansinnigt god. Ska missbruka dem. 
 
Skolan gick så himla smidigt idag. Tiden rusade iväg. Gillar på något sätt att ha lektionerna på kvällen. Tycker om att det blir mörkt ute när vi sitter i klassrummet. Att det har gått smidigt beror nog förresten på att vi hajat det jag skrev tidigare var så svårt. Vi jobbar inte snabbt men vi har fattat hur det fungerar. 
 
Förutom skolan så har vi inte gjort så mycket. Vi gick dock till en butik vid skolan för att köpa lite grejer för att laga ett skåp. Någon har tagit sönder det på något sätt så luckan fungerar inte. Pluggar och lim borde lösa det. Mitt första förslag var silvertejp men det gick inte hem. 
 
 
 
 
 
 
Alicante 2015, Allmänt | |
#1 - - knaperbloggen:

Vilken fin bild!

Svar: Tack 😃
Linnea

Upp