Brunch och vattenplask
Söndag och vädret har varit fantastiskt. Det var det även igår. Frukost åt vi ute på balkongen och sen pratade med Mia och Esther innan vi blev medbjudna på brunch. Restaurangen var en gammal flygplansbas på något sätt, kommer inte ihåg helt säkert men det låg vid en mindre flygplats där många rika snubbar har sina privatplan och även företag då. Det bjöds iallafall på buffé och en blandning av frukost och lunchmat. En hel del frukt och såklart ett ordentligt dessertbord. Väldigt god mat men desserten var klart bäst, bjöds på bland annat keylimepaj och jordnötssmörbrownie. Såå gott!! 

Tillslut hamnade vi med en till familj på en hike i park en bit bort. Vi hamnade vid en liten flod (är flod rätt ord här?) och där klättrade runt på stenar. Såklart blev några blöta på vägen men det hör ju till. Sedan klättrade vi hyfsat brant uppför och fortsatte mot en sjö där vi hittade småfisk, en stor fisk och flera grodor. Barnen fångade stora grodor i sjökanten och släppte dem längre bort. Mysigt! 

Nu ligger vi och kollar på film jag och Lollo efter att ha fått pizza till kvällsmat. Åh vi har förresten fått flytta från vår stora luftmadrass till soffan då barnen här om dagen hoppade i den och det blev ett hål. Vi lyckades tejpa och första natten gick bra men i förrgår natt vaknade vi med huvudet vid golvet och fötter högre upp typ. Inte skönt att sova så dock är soffan superskön så den duger mer än väl veckan ut. 

Allmänt | |
Upp