Lång promenad

Älskar när man skriver ett långt inlägg och sen försvinner allt. Ännu bättre när man skriver via mobilen för då trycker man på fel knappar sjuttio gånger också. 

Lektionerna idag bara sprang iväg . Det gick så fort. I pausen provade vi horchata, en speciell dryck för Alicante. Har ni gått in i ett gammalt hus någon gång och känt hur det luktar gammalt mögel? Tänk er att ni dricker den lukten. Mumsigt va? Inte hallon precis. 

Efter lunchen var vi trötta allihopa så några minutera vila innan läxorna fick det bli. 
Sen hakade vi på Hannes till fotbollsstadion för att köpa fotbollströjor. Gick sådär då de har stängt på måndagar. Istället gick vi till lilla slottet i närheten för att kolla in Alicante "by night". Älskar ju detta. Städer i mörker där gator, bilar, lampor i husen lyser upp. Kan titta i evigheter. 
Sen hittade vi en ny väg ner och hamnade på gator vi inte vandrat på förut. Alltid kul att se något nytt. Hannes visade oss en liten galleria med mat och några få små butiker som de hade hittat. Inte mycket men lite trevligt att se. 

Ikväll har vi städat köksskåp, ätit kvällsmat, tittat på spansk tv och pluggat. 

Nu är det dags stt sova. Lollo sover sen snart en timme tillbaka. Sjukt hur snabbt hon kan somna. Alicante 2015, Allmänt | | Kommentera |
Upp