Färdig städat :)

Vi har städat färdigt nu, jag och Mia! Victoria gick och la sig. De ser faktiskt rent ut men de var ingen grundlig städning^^  Efteråt firade vi med mackor,juice och chokladpudding...^^ Goott:) Fast blev inte så mycket chokladpudding båda vara mätta!
Ska nog gå och lägga oss snart. Fast jag vet inte varför men ingen av oss är trött. Varken på dagen eller kvällen, vi kanske har vant oss eller så är det lättare arbete eller så är det något annat. Men pigga är vi!! Det är klart att man är trött på morgonen när man ska upp men det är man ju alltid^^

                                         
Kvällsmat!! ^^ Mia häver i sig Keso och Jordgubbssylt, de va faktiskt ganska gott:)


Chokladpudding :D
Mia tycker om att måla och skriva i maten :P En smilie med skägg!!^^Haha :P


Gonatt<3
Allmänt | | 2 kommentarer |

Valborg...^^

Hejsan :)

Valborgsmässoafton idag :) Vad ska ni hitta på??
Sjäv ska jag bara sitta här i baren och äta och kolla på tv...^^ Hälsosamt eller hur!! Kollar på Vänner just nu och de är så bra, OTROOLIGT BRA !!Haha, där blev de lite väl bra kanske.
Ska äta lite kvällsmat nu, måste bara se vad jag ska äta. Min yoghurt är slut så de får bli något annat. Ska jag laga mat kanske?! Njae, vet inte. Får se!!

Idag har det varit lite annat än de vanliga schemat. Nina var med en häst hos veterinären så hon har inte ridit några hästar på förmiddagen. Jan red inte iidag heller han hade lite annat att göra. Så de var bara Yvonne som red idag. Tre personer som hjälper henne med hennes hästar behövs ju inte riktigt!! Så vi har fått roa oss med lite annat och sen har de varit ganska slappt emellanåt.

Neej får blogga mer sen måste hjälpa Victoria att städa här :)

Kramar

                               
Chirlon som hänger läpp :P
Allmänt | | En kommentar |

Härlig dag

Tjohoo...^^ Vi har varit och ätit frukost och jag är fortfarande på skinande humör. Det är så härligt ute :) Så varmt i luften, jag får lust att sova ute inatt. Det kanske blir lite kallt?!!
har tagit lite bilder nu på kvällen, blev inte så jätte många men några. Alla hästar har ett fönster i boxen som står öppet nu när det är så varmt ute. Några stod med huvidet utanför så då får man ju passa på att fota lite. Alla kom inte med för de ville inte titta ut, Briar bla...^^
Mia fick också vara med på ett hörn eller många hörn. Hon posar överallt^^. Sen kom kissarna med på bild också, de hörde att vi var utanför stallet och kom farandes ut i stallet i hopp om att man ska kela och klia lite på dom.

Imorgon är det torsdag, det har gått fort. Fast ibland känns det allt som att det går för långsamt!! Iallafall så börjar vi som vanligt klockan sex imorgon och sen är det samma arbete som vanligt.  Sen är det fredag och helg, men vi jobbar ändå eller på söndag jobbar jag och Mia halva dagen var :) Skönt! Kan man slappa halva dagen^^ Jag kommer nog ta morgonen så jag får fortfarande gå upp samma tid men man kan ju alltid gå och lägga sig :)

Det är faktiskt vad jag ska göra nu...SOOVA!!! Ska läsa lite bloggar först men sen ska jag sova :)
Tänkte bara dela med mig av lite bilder först^^

                                                   
Mia skulle äta  grekisk yoghurt med flytande honung, men de va visst inte så gott som hon kom ihåg. Så den blev dekorerad istället ^^


Mia och Okeanos 
Mia somnade på en bänk...^^Mia drömde att hon blev en påfågel...^^Sen blev de en kissig påfågel...^^Stallets små kissar :) Trosan och Lillan^^ Fina namn eller hur? :P

KRAM OCH GODNATT<3<3
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp