Intervaller


Precis vad man behöver efter ett tufft spinningpass, hahah. Vi körde intervaller idag och svetten verkligen rann, droppade! Så efter tre pass denna veckan känner jag av alla muskler i kroppen och träningsvärk kommer absolut finnas i morgon. Det är ändå en go smärta, eller hur? 
Efter träningen gick jag direkt till Mia som hade mat redo i ugnen. Bortskämd eller vad? Sen är det ändå fredag så lite hallonpaj, några polly och morötter med dipp slank det också ner. Helt ärligt så rörde ingen av oss chokladen på bordet. Va hänne liksom? Nu ljög jag kanske lite för jag tog i förpackningen men ångrade mig snabbt för suget var inte där. Onödigt att proppa i sig bara för att... 

Skepp & hoj :)


Allmänt | | Kommentera |

Träningstorsdag

Nu går ögonen nästan i kors. Supertrött. Tack för att det snart är helg! 

Eftersom det är torsdag idag så ligger jag här med trötta muskler. 30 minuter spinning och 75 minuter core har kroppen fått utstå idag, som alla torsdagar egentligen. Lite svettigare träning idag och den lär kännas på lördag. Kanske tur att jag ska träna i morgon igen, mjuka upp träningsvärken.

Hahah, mamma hade lagat fisk hemma idag. Inget konstigt alls men vad var det för fisk? Mina träningskläder hängde på tork och det är ju precis vid köket. När jag tog på mig dem sen så kände jag att något luktar typ fisk. Så spinningen körde jag och kände hela tiden lukten. Hade sånt flyt att Mari hade med ett linne hon tänkt ge till mig för att hon själv inte kunde ha det, det tog jag på mig till coren. 
Min handduk luktade till och med fisk. Hahah, måste tvätta! 

Förövrigt är träningen ännu roligare nu när större delen av gänget har hakat på :D

Nu har mina armar somnat så bäst jag lägger ner mobilen. 
Nattigonatti :)


Allmänt | | Kommentera |

Hej

Denna veckan tänkte jag köra tre träningspass och nu är första avklarat. Om jag kommer känna detta i morgon och framförallt på torsdag. Tur att jag ska träna på torsdag igen så träningsvärken kan jobbas ur och sen förnyas i och för sig. Vi körde järnet idag, på riktigt. Ingen uppvärmningsspinning här inte. Men kul! Så skönt efteråt. 

Måste försöka ordna lite bilder och annat kul också, hur roligt är det att läsa en massa blabb. 

Här kan ni låtsas att det finns en riktigt rolig bild!:)
Allmänt | | Kommentera |
Upp