Stockholm

Så nu är jag alltså i Stockholm. Vi var uppe runt tolv och lämnade då våra grejer i lägenheten innan vi fortsatte mot Kungsträdgården. Sen tog det några timmar för oss att bygga upp våra två tält. Det är mycket som ska öäggas upp och ställas i ordning men vi fick ihop det tillslut och denna gången behövde vi inte flytta på något tält. Gott! 
Runt 18.00 var vi färdiga och då vandrade vi hemåt och satte oss en stund i soffan innan vi gick till en italiensk restaurang för lite kvällsmat. 

Men nu börjar det bli dags att sova, börjar inte jätte tidigt i morgon men nu är vi trötta efter dagen. 


Allmänt | | Kommentera |

Ett inlägg...

...från mobilen. Japp, trots att macen ligger precis brevid tar jag nu den lata vägen via mobilen för att skriva lite. Så till det blir det ett par kassa mobilbilder från kvällen. 
Var uppe hos Valleman nu en sväng efter jobbet. Han fick nonijuice, äpple och morötter. Mycket nöjd! En lite sen 23 års present sådär. Han fyllde faktiskt i lördags. Vår lille grabb har blivit så stor^^ 17 år har gott sen han kom hem till oss. Han håller säkert i i 17 år till. 

Annars har jag kollat lite på Biggest loser ikväll, bäst de två sista programmen. Då får man ju verkligen se förändringarna. Och även packat för i morgon men inte allt såklart, måste lämna lite åt stresspacken i morgon. Tänker klarare under stress, mycket konstigt men så är det. 

Skepp ohoj geggamoj! 

Buster blev avundsjuk och ville också ha en puss. 
Allmänt | | Kommentera |

Slut på ledigheten

Då var vi hemma igen. Helgen på Öland har varit jättebra och ingen av oss ville åka hem men jobba måste man. Som alltid är vädret som bäst när man ska åka hem, typiskt. Men snart är det midsommar och då ska vi tillbaka och förhoppningsvis är vädret super bra då också. 
Vi var hemma runt kvart i åtta och då skypade jag med syrran ett tag innan jag slängde in en tvätt och åt lite kvällsmat. Borde slängt in tvätten direkt när jag kom hem egentligen för nu får jag hålla mig vaken till tolv så jag kan hänga upp den. Surt för mig, kommer hålla mig vaken men så bittert att hänga tvätt sen. Finns det något tråkigare? Städar hellre än tvättar. 
 
I morgon är en vanlig jobbdag, 9-18. Men på tisdag bär det av till Stockholm för arbete resten av veckan. Ska bli kul, hoppas på fint väder. 
 
I lördags var jag iväg en sväng och kollade på ponnytävling. De hade meeting och hade sammanlagt över 650 starter under helgen. Snacka om att de hade långa dagar på banan^^
 
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp