Tävling och festival
Jag hade en tanke på att ta med mig kameran för att kunna ta lite coola bilder  på artisterna. Men eftersom de har regnat en del idag så vågade jag inte det utan lämnade den hemma. Det fick jag ångra, inget regn och jag blev bitter för att jag inte kunde fota. Så nästa gång får ta med en påse att lägga kameran i ifall det skulle regna. Bättre att ta med sig den än att ångra det senare. 
Jag och Jessie var på Rix Fm Festival men det kanske man redan har förstått från bilderna. Bäst var utan tvekan Molly Sanden. Gåshud när hon körde nya låten Freak! 

Annars har jag idag varit i stallet och hjälpt till på tävling. Har suttit i domarbåset och skrivit protokoll och sen mest varit sällskap i speakerbåset de sista två timmarna. 
Nu är jag hemma i Jessies stuga. Vi har precis kollat på The Other Woman, en vansinnigt bra film. Liten galen och kul. Värd att se! 

Imorgon väntar mer tävling. Godnatt :)
Allmänt | | Kommentera |

Försöka duger ju

Nu ska jag berätta något som är så typiskt! Eftersom det är fredag idag så tänkte jag att jag skulle vara snabb ifrån jobbet. Så jag förberedde allt jag kunde inför stägningen. Hade få kunder runt halv sex och ingen mellan 17.40-17.55. Så jag gör precis allt för att var så gott som färdig när det är dags för stängning. Räknar till och med kassan innan. 
Vad händer? 
3 minuter (TRE!!) innan sex så ramlar det in 6 personer. Och då hade jag plockat in flaggor och skyltar och allt vad som ska in. Det stressar dock inte turister utan de rantade runt där inne. Kvart över sex kunde jag stänga. Fick såklart räkna om kassan för jag tappade bort mig. 
 
Är det inte typiskt? Så dagens lärdom. Tro inte att du kan få komma ifrån jobbet snabbt, det funkar inte så.
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Jag gillar att skapa

Den här veckan tycker jag ändå har gått fort. Det är redan torsdag kväll liksom. En dag kvar sen helg. Ikväll har vi tittat på Hela Sverige bakar här hemma. Jag gillar dessa typ av program. Anledning? De skapar! 
 
Jag kollar på Top model för att de skapar en look som sedan ska skapa en bild. Project Runway, de skapar kläder. Själva processen. Från ingenting till någonting. Jag älskar förändringen och förvandlingen. Som på Hela Sverige bakar där det gjorde tårta idag. Först ser det lite kaos aktigt ut och sen jobbar de på och tillslut har de en fin tårta. Eller Project Runway där de går till tygbutiken och väljer ut tyger och vad de än behöver och sen får man se ett plagg färdigställas. Något annat som också drar mitt intresse är program där människor får förvandling. Ta Plain Jane. Anar att inte så många sett det men där får unga tjejer hjälp med att gå på dejt. Alltså de får hjälp att stärka sitt självförtroende m.m. Och i det här ska de också stylas. Nya kläder, ny frisyr, ja en makeover. I Top Model är det just det programmet som är mitt favorit avsnitt också, avsnittet med makeover. Åter igen, de skapar något nytt. 
 
Jag gillar att fota - jag skapar
Jag gillar att sminka - jag skapar
Jag gillar att plocka kläder åt andra - jag skapar
Jag gillar att göra frisyrer - jag skapar
Jag gillar att jobba med hemsidan - jag skapar
Jag gillar att designa om bloggen - jag skapar
Jag gillar att göra tårtor - jag skapar
 
Helt ärligt så tycker jag själv det blev lite rörigt inlägg men låter det helt enkelt vara så. Någon kanske förstår! Syrran kommer förstå, hon förstår alltid mina diffusa förklaringar. Puss på dig!
 
Summa summarum. Jag gillar att skapa. Det kanske är det jag ska fundera vidare på till framtiden. 
 
 
Allmänt | | En kommentar |
Upp