Hotellfrukost

Vi började vår morgon med hotellfrukost, hur lyxigt är inte det? Det var ingen maffebaffe frukost men det kändes ändå lyxigt. Älskar att äta frukost på hotell. Någon mer? Typ alla...
 
Vi var på mamma och pappas hotell vid tio och satt där i två timmar ungefär innan vi följde dem till bussen så de kunde åka till flygplatsen. 
Den här veckan har gått så snabbt, känns som de kom igår. Väldigt kul att de kom och hälsade så vi fick visa hur vi har det. Nu ses vi om några veckor igen, puss på er.
 
 
 
 
 
 
 
Allmänt | | En kommentar |

15.10.30

 
 
 
 
 
 
 
Så var det fredag igen och ännu en vecka i skolan har gått. Nu efter fem veckor har i gått in på att lära oss att prata i framtid. Alltså vad vi ska göra i morgon, nästa vecka, månad eller till och med år. Det hjälper en hel del där man ska försöka prata. 
 
När vi slutade vid halv två kom mamma och pappa förbi för att kolla hur det såg ut inne i lokalerna. Vår lärare visade glatt upp alla lokalerna och vi hängde efter och översatte. 
 
Efter visningen tog vi tramen till Playa San Juan. Solen går ner lite tidigare nu så det är inte skönt att ligga på stranden efter halv fem så efter två timmar åkte vi tillbaka hem igen. 
Så just nu sitter jag och Lollo i varsin säng och bara är. Senare ska vi möta upp mamma och pappa för att äta. 
 
Alicante 2015, Allmänt | | 2 kommentarer |

Rincon Huertano

I tisdagskväll var det dags för paella, något som man måste äta om man är i Spanien. Jag och Lollo var först iväg med gänget för att kolla när de spelade fotboll mot några spanjorer. Oturligt nog började det regna, precis som förra gången, och de spelar inte på gräs utan tänk er en vanlig gymnastiksalsmatta. Det blev iallafall väldigt hal och underhållning för oss gick över till att se dem spela fotboll som att de var bambi på hal is. Några halkade och slog sig ganska rejält men fortsatte ändå spela. 
 
Som sagt så åt vi Paella på Rincon Huertano. Ett stället som ligger runt ett hörn och gömmer sig lite. Nu har jag inte ätit många paellor i mitt liv men den här var den bästa so far. Så gott. Vi tog en med räkor, bläckfisk, musslor m.m och en med potatis, paprika och blomkål. Den med skaldjur var bäst. 
 
Vi hade en väldigt trevlig kväll och satt ganska länge innan vi gick till det vanliga glass stället för efterrätt. 
 
Kan i varje fall rekommendera stället om det är någon som ska hit på semester eller annat. Ni blir inte besvikna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alicante 2015, Allmänt | | En kommentar |
Upp