RIX FM FESTIVAL

Okeey!!!

Jag är hemma och ska nu berätta för er vad jag hade för mig igår^^ Jag var på RIX FM FESTIVAL!!!!!  Och jag hade så otroligt himla sketans jätte väldigt mega kul!!! Helt allvarligt så tror jag de va längesen jag hade så kul :)

Vi började dagen med arbetsdag, plocka sten,städa hinderparken och rensa ogräs....Super kul...NAAT!!! Sen åkte vi hem och fixade iordning oss och vid fem åkte vi in till stan. Hade planerat att åka in till A6, men bussen gick inte som vi ville så vi hann inte innan de stängde. Istället plockade Tobbe upp oss och vi åkte till Mc Donald´s. Vi hade kommit igång redan då!! HIttade på massa roligt. Jag och Elina var duktiga och åt sallad^^ Testade den nya shaker salladen, Grekisk med fetaost och oliver och såna där goa grejer. Skiita gott :) Och självklart den obligatoriska glassen efter de. Sen slutade de hela med att Elina sköt is och jag skulle försöka fånga isbitarna som hon spottade ut i en mugg. Gick inte riktigt som planerat, fångade en och en annan fick jag i pannan. Hmm...mysigt!!

Sen fortsatte vi ner mot stan igen och vandrade ut på piren där vi mötte min bror som så snällt hade tagit med en tröja till mig. Klantigt att glömma hemma ^^
Konserten började vid åtta och de var ett himla drag när artisterna drog igång.  Men Elina,Mia och Dessan var de inget drag på för de lämnade konserten väldigt fort. Tråkmånsar!! Tur att jag har Fia. Henne hittade jag där i folkmassan och vi stod och hoppade,klappade,skrek och sjöng till musiken ända till de tog slut :)

Resten av kvällen hade vi jätte skoj!!^^

                      
                                          Elina,Dessan och Mia mellan sjön och tivolit :)
Allmänt | | 4 kommentarer |

Jisses vad jag babblar^^

Hola!!

Jag är sketa trött för jag har hållt igång hela dagen. Ridit två dressyr pass på skolan idag, Chatall och Clemens. Mysiga hästar, tjocka är dom också men supermysiga att rida. Sen fick vi lite info om estetisk verksamhet som ska börja till hösten. Ville välja musik men musik kretsar mest ruunt lucia och de känner inte jag för. Därför kommer jag nog välja Bild, då kommer vi måla både på papper och dator. Photoshop!! Me like^^ Synd bara att de finns sjutton platser så de är inte säkert man får plats!! Sjuukt!!!

Mia var snäll idag och körde Mirre och Sofia till stan när vi slutat och GÖÖTE vad folk de var där!! De är ju marknadshelg och sen blir det extra av allt för att Rix Fm Festival är imon. Wohoo^^ Längtar, ska bli sketa skojs :)
Sen drog vi vidare hemåt för jag skulle jobba tre timmar så Mia släppte av mig. Måste lära mig mitt nya sommarjobb^^ Jobbade fram till fem och klockan sex skulle jag träna. Alltså sitta i sadeln kvart i sex. Men de gick inte så bra för jag kom till stallet kvart i sex. Men jag hann ändå för allt blev en aning försenat...

Och slutligen!! Jag var hemma kvart i nio, värmde maten som fanns kvar till mig. Hämtade kamera,dator och toblerone. Nu sitter jag fortfarande här vi matbordet med min toblerone som mamma så snällt köpte när hon var i tyskland igår ^^ Funderar på om jag ska lägga mig för jag är jätte trött!! Helt trött i kroppen efter denna dagen och jag måste vara igång imon.
Först arbetsdag sen Rix FM!! Wohooo^^

Kankse inte hinner blogga imon. För lat för att gå upp extra tidigt på morgonen och sen åker vi så fort vi är klara med arbetsdagen. mot stan och Rix Fm Festival^^

Gonatt<3

                                     

Visst är de en bra bild? De ser ut som jag tänkt äta kyckling och sås men de ligger faktiskt ris på tallriken!! Så de blev faktiskt Kyckling,ris och tzatziki...
Allmänt | | Kommentera |

Todays choice^^

Hejsan Hoppsan!!

Gör en paus i pluggandet för att visa vad jag har haft på mig för kläder idag ^^kofta- Ge-kås
tunika- Ge-kås
leggings- Vero Moda
armband- Pandora
skor- Skopunkten

Hmm...skorna hade jag inte på mig idag de var bara en test for this outfit^^ Hade på mig min bruna remskor/gladiator skor. Dom har jag visat längre ner i bloggen!!

Nu måste jag plugga vidare¨¨
Vi hörs :)
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp