Lite krasslig dag!

Har fått lämna data jobbet nu i två dagar och har istället varit ute i butiken och packat godis. Väldigt skönt att jobba med kroppen igen och inte bara sitta i en stol hela dagarna. Hade den varit skön så hade det varit en annan femma. 
Men någon timme innan lunchen idag började jag må sådär. Fick ont i huvudet och blev öm i halsen. Kände att kroppen tappade fart också. Så när jag hade slutat så åkte jag förbi Ica och hämtade ut paket åt mamma innan jag for hem. Fick slänga på mig tjocktröja och lurvstrumpor och lägga mig under en filt. Fick byta ut den mot duntäcket sen för att jag frös så. Tog en tablett också som gjorde det lite bättre. Men nu kanske den börjar gå ur. Har gått från att frysa till att vara väldigt varm och lite huvudvärk har kommit tillbaka. 
Tror säkert att jag mår bättre i morgon. Det brukar vara så. Peppar peppar* 


Allmänt | | Kommentera |

Tillbaka till måndag

20 grader var de när jag slutade jobba idag så åkte hem och tog med mig pappa ut på en promenad i skogen. Hela 2,5 km gick vi, haha! Så duktiga!! Älskar att va i skogen, speciellt när det är fint väder. 
Efter promenaden plockade vi ihop en fruktsallad med vaniljvisp. Hade till och med i lite proviva blåbär! Fruktsalladsoppa helt enkelt. Urgott! Hittade ett nytt lös te på Maxi igår, Green tea med ananas och mango. Luktar massa mango bara man tänker på att ta fram påsen. 

Inte nog med det så har jag börjat kolla på Big bang theory från början. Är på säsong 1 avsnitt 7 änsålänge. Har lite kvar att kolla. Finns åtta säsonger! 

Nehepp börjar nio imorgon så ska kolla lite till innan jag säkert somnar medans ipaden fortfarande visar big bang theory. 

Nattnatti:) Allmänt | | En kommentar |

Helgen

Skulle skriva lite på datorn och lägga in lite bilder som jag tagit under dagen här men datorn sa ifrån. Inget funkade. Super långsam och tråkig. Så jag hade inte tålamod till att vänta. 

Hur som helst så har vi haft jätte fint väder i helgen. I fredags så gick jag och mamma tillsamans med Mia till en quizkväll. Vi vann bakifrån sett. Så svåra frågor så det inte är sant. Men vi hade kul ändå. 
Igår hoppade jag in extra och jobbade i glasskiosk några timmar och när jag kom hem fanns det grillat på bordet. Hade sällskap större delen av tiden på jobbet. Mia hade inget annat för sig så hon var hos mig några timmar ovh tog även med sig lunch. 

Idag har varit bäst väder. Runt 20 grader och strålande sol. Tvättade mopparna i morse och damsög även övervåningen innan jag och Mia mötte upp Elina för att åka till Dessan och grilla. Så vi satt ute och åt och hade jätte mysigt. Har lekt i massor med barnen såklart. Spelat boll, gungat, åkt rutshekana ( hur tusan stavas det? ) och lekt i sandlådan.
Haft en jättefin dag. Imorgon är det jobb igen men börjar nio så lite sovmorgon!:)

Ha de gott!!
Allmänt | | Kommentera |
Upp