Hemma

Jag är så trött. Jetlag är så konstigt, jag kan nästan känna det som att jag är påväg att bli sjuk. Imorse när jag vaknade hade jag inte riktigt koll på vart jag var eller vad det var som lät. Jobbet gick bra dock men vid lunchtid blev det jobbigt, löste det med mat och kaffe. 

Vi började ju vår resa hem i söndags. Först åkte vi från Florida runt tio tiden och det tog 5,5 timme hem. Vi tog en dusch och packade i ordning på allt innan middag. Sedan åkte vi ut till flygplatsen 2,5 timme innan avgång. Flyget tog åtta timmar och vi lyckades sova halvkasst i 4-5 timmar. Hade sen en fem timmar lång väntan i London innan nästa flyg till Göteborg. Där hämtade mamma och pappa oss och vi var hemma runt tio. Trodde jag skulle somna direkt men var tydligen lite för pigg för det och packade upp istället. 

Vi har haft en super bra resa och är mer en nöjda. Min höjdpunkt är fortfarande när vi klättrade upp för Runyon Canyon och såg hela LA samtidigt som solen gick ner! 


Allmänt | | Kommentera |

Florida dag 2

Idag vaknade vi redan vid sju då barnen kom igång då, vi är ju nu sju timmar efter så kan bero på det. 
Efter frukost och film tog vi en promenad på stranden. Ingen badade då vågorna var stora och det var kallt. Tyckte dock inte riktigt svenskarna! Vi sprang i vattnet samtidigt som vi aktade oss för att bli allt för blöta. Behöver jag berätta hur det gick? Såklart blev alla blöta även jag då jag följde med för långt ut och var inte tillräckligt snabb tillbaka. Sen satte vi oss ner och byggde sandhögar medans alla i tur och ordning provade på att flyga drake, en stor sådan. Stranden är jättefin, lång och sanden är helt vit. Kan tänka mig att det är rätt fint när vattnet är stilla och solen är framme. 
Idag har det regnat lite men det var värre igår. Tråkigt nog så lever inte The Sunshine State upp till sitt rykte de två dagar vi är här men vi får vara nöjda i allafall. 
Vi har under dagen också hunnit med poolen, det lilla nöjesfältet vi var på igår och outleten som ligger i närheten. Fick lite tid över innan middagen så alla åkte dit. Sedan mötte vi upp de vi lånar lägenheten av och åt på en typisk florida restaurang, Pampano Joe's. Seafood i mängder och härlig stämning mitt på stranden. 


Allmänt | | En kommentar |

Florida

Bilen gick till Miramar Beach i Florida. Tim hade visst en kompis som ägde fyra stycken lägenheter här nere så vi fick snällt låna en. Den har tre bäddrum och två badrum, alldeles lagom stort och sängen jag och Lollo sover i är ett masterpiece. 
Det tog oss ungefär sex timmar att ta oss hit med två stopp inräknat. Finns dvd i bilen så barnen klarade sig fint de första fyra timmarna sen började det bli lite otåligt. 
Väl framme så slängde vi in allt och åkte till ett ställe som hade minigolv, karuseller och gokart. Vi körde radiobilar vilket barnen inte hade gjort innan, de älskade det. Sedan åkte vi hem och bytte om till badkläder och gick till poolen. Nu är det så tråkigt att vädret har varit riktigt dåligt men poolen är tack och lov uppvärmd. Vi var i poolen i minst två timmar för det var så jäkla kallt ovanför vattnet att ingen ville gå upp. Blev ju tvungna tillslut och då sprang vi snabbt till lägenhet där barnen tog på sig pyjamas och vi tog på oss vanliga kläder. Fick låna bilen så vi drog till Fridays och åt kvällsmat innan vi åkte hem för att sova. 

Allmänt | | Kommentera |
Upp