Ny vecka...

... Och den inleds med nya tider på jobbet, bättre tider. Slutar en timme tidigare numera vilket är väldigt mycket bättre. Behöver inte skynda till stallet efteråt utan kan ta det lite lugnare. 

Zmilla skulle varit ledig idag men planen ändrades så hon blir ledig imorgon. Vi gick en promenad och hade sällskap av Jessie. Stirrig som tusan vart hon och lyckades till och med hoppa på min fot, den har fått lite färg nu. Tanken att hon skulle vara ledig var att vi skulle fått hjälp med att ordna visum idag men hon hade glömt bort oss så vi tar det imorgon. Ska besöka frisören också, mer blonda slingor! 

Tavlorna som jag berättade om för ett par dagar sen har kommit. Så fina, är så nöjd. Satt och tittade på dem i evigheter. Vackra djur! Vill hänga upp dem direkt :) Allmänt | | En kommentar |

Klubbmästerskap dressyr

Idag har vi haft klubbmästerskap i dressyr hemma. Vi gjorde ett försök jag och Zmilla. Haha kan inte annat än att skratta åt vår insats. Det är så mycket i huvudet på det här djuret så det inte är sant. Spänd, påhugget och ett ordentligt tryck i henne. Vi har varit för dåliga i träningen så än sålänge kan jag inte omvandla det till något bra. I hoppningen funkar det, då kan jag använda mig av det till något positivt. Så vi behöver träna,träna och åter träna för att dressyren ska bli bättre. Någon måste lära sig att sitta ordentligt och har med hela kroppen samtidigt och inte dela upp hjälperna. Djuret måste tagga ner med spökeriet och bli mer lydig och lyssna på mig. 
 
Lite mer detaljerat om vår ritt kanske? Vi la in en ryggningen i första halten. Hittade något att titta på på ena långsidan. Vår längning funkade bra för frambenen men bakbenen hann inte med. När det var dags för skritten blev det ingen. Istället körde vi lite taktning och något som domaren tyckte var en snygg påbörjan till passage. Vidare till galoppökningarna, jag halft står upp! Sitt ner kvinna! Jag blir spänd, hon blir spänd och drar... Sista halten, lägger vi in lite salsa. Går lite höger, lite vänster, lite höger. JAAH, där satt den. Vår bästa ritt någonsin, vilken uppvisning. Haha, bjuder på den!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Allmänt | | En kommentar |

Rensa bilder

Nackdelen med att älska fotografering är alla bilder man måste rensa ut och slänga. Är man duktig och gör det direkt när man lagt in nya bilder i datorn så slipper man sitta flera timmar en dag. Är långt ifrån färdig heller men nu är jag uttråkad!
 
Hittade en bild på lillskruttan från hennes 3 årstest... Så liten och tanig. Måste ställa upp henne igen och jämföra.
 
 
Allmänt, Zmilla | | Kommentera |
Upp