Museum

Nätet verkar fungera lite dåligt just precis nu. Väldigt tråkigt då jag har ungefär 10 bilder som väntar på uppladdning. Väntar med det tills i morgon då fungerar det säkert som det ska igen.
 
Idag har vi varit aktiva. Efter skolan gick vi ett gäng till en för oss ny restaurang där de har tapas. Vi varje bord finns meny,penna och papper att skriva beställning på. Sen lämnar man in lappen,betalar och sätter sig sen ropar de upp namnet. Det fina är att du kan skriva i vad du vill äta och sen om du vill äta något som förrätt. Sen kan du också välja efterrätt och då väntar de helt enkelt med det ex antal minuter innan de ropar upp att du ska hämta det. Hur smart? 
På onsdagar kostar allt bara 1€ också. Fint!
 
Precis när jag börjar ska börja skriva nästa mening så poppar bilderna in. Kul då fick vi med dem iallafall. 
Ibland skickas det runt aktiviteter i klassrummen, inte jätte ofta men det händer. Idag var det besök till två museum. Jag gillar inte museum men vi kände för att göra någonting så det fick bli att vi hängde med. Vi var ett ganska stort gäng så vi hade rätt kul. Dessutom var det gratis, haha. 
Första museet var olika konstelationer av Betlehem. Ni vet allt man ställer upp vid jul. Det här var från olika länder. Alla bilder är från detta museum. Väldigt kul att fotografera faktiskt. Det var förvånansvärt bra ljus. 
 
Museum nummer två handlade om Alicantes ¨ fester¨ . Framför allt en fest de har varje juni. Tydligen en megafest så det var viktigt att återvända till Alicante just då för att ta del av den. Låt oss säga att det fanns många konstiga figurer på den utställningen. Har såklart några bilder men vi tar ett museum i taget. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alicante 2015, Allmänt | |
Upp