Promenad i parken

 
 
 
 
Vi var full styrka i klassen idag, alltså alla fem på plats. Visst att de ramlade in lite allt eftersom men de kom ju iallafall. Idag har vi pratat vägbeskrivningar så nu kan vi det
 
Vädret har varit super fint idag men let´s face it, det börjar bli kyligt. Okej absolut inte som i Sverige men vi som nu är vana vid 25 grader tycker ändå att 19 grader blir lite kallt i skuggan. På morgnarna är vi nere vid 10-15 ungefär. 
 
Efter skolan slängde vi i oss lunch och vilade ner den så att vi kunde ge oss ut på en promenad. Strax innan fyra drog på vi oss träningskläder och började gå. Istället för att gå vid stranden som vi alltid gör så tog vi andra hållet där vi aldrig varit förut. Efter en halvtimme dök det upp en park omringad av stängsel där vi gick in. Perfekt att gå där. Mycket bättre än på gatorna. Vi var ute ungefär 1,5 timme och sen gick duschen varm. Eller duschen gick varm när Lollo duschade. Jag fick duscha kallt! Innan kunde vi duscha tre på en dag utan att varmvattnet försvann. Nu vet jag inte vad som har hänt. 
Efter duschen och mina 20 minuter av hårutredning gick vi till Mercadona för att köpa yoghurt till frukosten i morgon. Köpte också med oss baguette som vi åt till kvällsmat samtidigt som vi såg på Modern family och 2 1/2 men. Tyvärr är det alltid Simpsons och Family guy efter dessa program. Tycker verkligen inte om men det är bara att kolla så man lär sig spanskan. 
 
 
Alicante 2015, Allmänt | |
#1 - - Felicia Beckius:

Mysigt!!

Upp