LA dag 4 Malibu & Beverly Hills

Varning för sjukt kassa bilder! 

 Klockan nio imorse gick vi iväg för att hämta vår bil vi hyrt för dagen. Vi åkte först ut till Malibu. Körde igenom hela för att se hur det såg ut, hängde en liten stund på stranden och till och med glimtade några delfiner från bilen. De var så nära stranden. Runt halv två drog vi oss tillbaka mot stan för en sightseeing i Beverly Hills och kolla på hus. Så galet stora hus och hur fina som helst. Vi sket i gpsen och körde mer tanken av varannan höger, varannan vänster. Tyvärr sket det sig hyggligt fort för sällan får man svänga vänster i det här landet. Vi hamnade en sväng i Downtown, West Hollywood och vi körde igenom Rodeo Drive. Pretty Woman ni vet! Filmen alltså. När hon ska handla kläder och blir nekad. 
Sen letade vi oss upp mot toppen och utsikten därifrån var sjuk. Tänk de som bor där, drick ett glas mjölk(!) vid poolen och kolla ut över LA som att de ägde det. Vi åkte förbi Sylvester Stallones hus, Paul stanleys grind och säkert några fler. Man ser ju inte mycket av husen då de antingen göms bakom stora häckar eller murar eller ligger längre upp i ett område som är stängt med grind. 
Vi ägnade eller jag ägnar också mycket tid åt att kolla in i bilar. Viktigast att kolla stora feta bilar med tonade bakrutor. Kan vara ett känt ansikte. Idag såg vi tre sådana bilar med snyggt uppklädda chaufförer som körde. Tyvärr gick det ju inte att se vem de körde på. Tycker ändå att någon kan visa sig. Vi flög i och för sig hit med Kat von D och Steve O och jag tyckte ändå att jag såg sångaren i The Script på Venice beach igår. 

Vi är nu tillbaka på hostlet och Lollo somnade redan klockan åtta. Kul sällskap! Hon har kört hela vägen så hon kanske är lite mossig.Allmänt, Los Angeles 2016 | |
Upp