Florida

Bilen gick till Miramar Beach i Florida. Tim hade visst en kompis som ägde fyra stycken lägenheter här nere så vi fick snällt låna en. Den har tre bäddrum och två badrum, alldeles lagom stort och sängen jag och Lollo sover i är ett masterpiece. 
Det tog oss ungefär sex timmar att ta oss hit med två stopp inräknat. Finns dvd i bilen så barnen klarade sig fint de första fyra timmarna sen började det bli lite otåligt. 
Väl framme så slängde vi in allt och åkte till ett ställe som hade minigolv, karuseller och gokart. Vi körde radiobilar vilket barnen inte hade gjort innan, de älskade det. Sedan åkte vi hem och bytte om till badkläder och gick till poolen. Nu är det så tråkigt att vädret har varit riktigt dåligt men poolen är tack och lov uppvärmd. Vi var i poolen i minst två timmar för det var så jäkla kallt ovanför vattnet att ingen ville gå upp. Blev ju tvungna tillslut och då sprang vi snabbt till lägenhet där barnen tog på sig pyjamas och vi tog på oss vanliga kläder. Fick låna bilen så vi drog till Fridays och åt kvällsmat innan vi åkte hem för att sova. 

Allmänt | |
Upp