North Carolina

Helgen är här och vi invigde den med en tripp till Highlands i North Carolina. Tim skulle dit på ett jobb så vi hängde med. 2,5 timme tog det dit och när vi kom fram släppte vi av honom och gick runt i byn. Det är en turiststad under sommaren så nu hände inte mycket men det var supermysig liten by att vandra runt i. Tog också en lunch på ett ställe som hade allt och dessutom en matbutik i samma lokal. Allt var gjort på egen hand. Vi åt en grilled chicken sandwich och drack iste. Någon mer som blir provocerad av att det heter sandwich när det är en burgare? Haha! 
Vi spenderade två timmar där innan vi hämtade upp Tim igen och åkte hemåt. Vi var ju uppe i bergen och gissa om det var en kul väg. Till och med jag blev lite åksjuk. Snäva svängar åt alla håll. 

På vägen hem tog vi en avstickare. I ett område skulle det finnas fina vattenfall så vi fixade karta till en och började jakten. Alltså vägen dit var ännu värre en uppför bergen men det gick bra ingen lunch flydde. Vägen till vattenfallet  gick vi en sjö där det låg helt sjuka hus. Tydligen går de på 1 miljon dollar. Alla var fett stora och hade såklart ett båthus i två våningar. De som bor där har inte mycket att klaga på! 
Det tog ett tag men vi hittade till vattenfallet, vi åkte först förbi det och irrade runt på grusvägar. Såg många hus dock. Allt var värt det för det var ett riktigt fint vattenfall. Lagom bil!
Allmänt | |
Upp